Ajornem les projeccions del mes de novembre del Cicle Gaudí fins al 2021

Les pel·lícules afectades són L’OFRENA i la BODA DE ROSA, que es projectaran al gener i febrer del 2021

Cicle Gaudí a Badalona

Davant de les mesures preventives per fer front a la COVID-19 anunciades el passat 29 d’octubre pel Govern de la Generalitat de Catalunya i que van entrar en vigor el dia 30 del mateix mes, Badalona Cultura i l’equip de l’Acadèmia del Cinema Català, hem decidit posposar totes les projeccions del Cicle Gaudí programades durant el mes de novembre al Teatre Margarida Xirgu fins al 2021.

Les projeccions que s’han vist afectades són les següents:

  • L’OFRENA de Ventura Durall, programada pel passat 11 de novembre
  • LA BODA DE ROSA de Icíar Bollaín, programada pel proper 25 de novembre

I les noves dates són:

  • L’OFRENA >>> 13 de gener del 2021 a les 20h
  • LA BODA DE ROSA >>> 17 de febrer del 2021 a les 20h

El Cicle Gaudí és un circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori portant cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials.

Està formada per una xarxa de 50 poblacions permanents + 12 en itinerància, amb l’objectiu de crear en l’audiència catalana un hàbit de consum de la cinematografia pròpia per a què es converteixi en una opció més d’oci cultural, a la mateixa alçada que qualsevol obra d’entreteniment audiovisual.

L’Acadèmia del Cinema Català, amb més de 10 anys d’història, és qui gestiona el cicle i està formada per més de 500 acadèmics, creada amb l’objectiu de cohesionar el sector cinematogràfic català i de promocionar el cinema català i dotar-lo de prestigi davant dels mitjans de comunicació i el públic en general.

Les sessions a Badalona tenen lloc al Teatre Margarida Xirgu a les 20h dos dimecres al mes a un preu de 4,50€.

Comparteix: