Inaugurem una nova sala d’assaig al Teatre Margarida Xirgu

La presentació del nou espai es farà dijous 29 de setembre a les 18 hores i comptarà amb les intervencions de la regidora de Cultura, Anna Maria Lara, i del gerent de Badalona Cultura, Edu Pericas

Sala d'assaig Teatre Margarida Xirgu

L’empresa municipal Badalona Cultura inaugura el pròxim dijous 29 de setembre a les 18 hores una nova sala d’assaig al Teatre Margarida Xirgu de Badalona. El nou espai que s’ha habilitat es troba en les dependències superiors del teatre i ha estat creat per tal que les companyies, entitats i associacions badalonines puguin disposar d’una nova eina de creació artística a la ciutat.

L’acte d’inauguració de la sala comptarà amb les intervencions de la regidora de Cultura, Anna Maria Lara, i del gerent de Badalona Cultura, Edu Pericas. A més, la companyia Egos Teatre oferirà a les persones assistents una petita mostra de la seva activitat, sent el primer assaig obert d’una companyia en aquesta sala.

En tractar-se d’un espai reduït, s’ha restringit l’assistència a l’acte d’inauguració mitjançant invitació a les diverses companyies, entitats i associacions badalonines que es preveu que siguin les principals usuàries. No obstant això, tothom qui estigui interessat podrà visitar pròximament la sala amb cita prèvia.

Comparteix: